Onze Behandelingen

Hieronder treft u een overzicht aan van een aantal van onze behandelingen die wij aanbieden bij ons in de salon.
Uiteraard kunnen we altijd een persoonlijk plan samenstellen met behandelingen of delen van behandelingen die we samenvoegen om zo voor u een perfecte ervaring te realiseren. Bij Beauty Bar 053 sta jij centraal!

Gezichtsbehandelingen hannah

Huidanalyse

Uitgebreide analyse van uw huid gebaseerd op oa Ph waarde, lipiden gehalte en vocht gehalte.
Aansluitend een passend product advies.

€ 17,50

Meet & Treat

45 min. Let’s try hannah! | De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

€ 59,95

Xpress

60 min. The hour of power! | In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huid verbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

€ 79,95

Xperience

The total package! 90 min.  | Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

€ 89,95

Teens & Queens

Reinigende behandeling voor tieners tot 20 jaar. Naast het reinigen van de huid, verwijderen van mee-eters en het herstellen van de huid krijgen zij een advies mee hoe om te gaan hun veranderende huid.

€ 39,95

Huidverbetering

hannah Intense Treatment

90 min. Peel and boost! | Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het intens boosten van de huid door een medium peeling in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage. Deze combi zorgt voor meer opname van actieve werkstoffen. Met de Trans6peel wordt de huid gestimuleerd en gepeeld en het oppervlak wordt hierdoor egaler gemaakt. Littekens als gevolg van acne verzachten en het heeft tevens een antimicrobiële werking waardoor acne zal verminderen. De cel vernieuwing word dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntje en rimpels vervagen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

€ 115,00

Acne behandelingen

Puistjes en pukkeltjes ontstaan vaak tijdens de pubertijd doordat er meer talg wordt aangemaakt in de huid. Dit kan onschuldig zijn in de vorm van een klein pukkeltje of heftige acne. Twee dagelijkse reiniging van de huid is essentieel om pukkeltjes en onzuiverheden tegen te gaan.

Om jouw huid goed aan te pakken kun je altijd advies inwinnen bij een huidcoach van Beauty Bar 053. Met behulp van de Skin Analyzer zal onze huidcoach je huid meten. Op basis van de metingen kan de behandeling worden vormgegeven en kan bepaald worden welke producten het meeste effect zullen hebben op jouw huid. De Clear producten van hannah worden vaak ingezet bij (probleem)huiden doordat deze ongeparfumeerd zijn, geen conserveermiddelen bevatten en 100% natuurlijk zijn, waardoor de huidconditie zich optimaliseert in haar functie. Daarnaast kunnen tevens diepere peelings zoals fruitzuren en de PRX T-33 Therapy ingezet worden. In overleg met onze huidcoach maken wij een behandelplan op maat voor jou!

vanaf € 79,95

PRX T-33 Therapy

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit? De PRX-T33 Skin-Booster geeft de huid een herstellende oppepper en werkt op een nieuwe gepatenteerde formule die bestaat uit een combinatie van TCA en waterstofperoxide. Al na 1 behandeling zie je resultaat en zal de huid gladder en steviger aan doen.

  • Kuur 4 behandelingen gelaat (inclusief producten ter waarde van €139,00) €495,00
  • Losse behandeling gelaat (alleen mogelijk na afname kuur) €125,00 incl. verzorging voor thuis
  • Kuur 4 behandelingen inclusief decolleté € 850,-
  • Losse behandeling gelaat en decolleté (alleen mogelijk na afname kuur) € 215,-

vanaf € 495,-

Skin Active

Naaldloze Meso therapie. Een frisse gladde huid die beter in balans is door het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van onder andere ultrageluid en iontoforese. Elke cocktail wordt speciaal voor u gemaakt en afgestemd op de behoeften van uw huid.

€ 89,95

Bootcamp your skin

Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.

op aanvraag